Oglas
· · Komentari: 0

NAJZGODNIJA GLUMICA NA SVETU POKAZALA ŠTA JEDE:Ovo je njen doručak

Holivudska glumica Sidni Svini smatra se najzgodnijom ženom na svetu, a sada je otkrila kako održava liniju.

1711449898_profimedia-0859556119--1-.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Glumica Sidni Svini koja je prema naučnicima najzgodnija i najlepša žena sveta, u intervjuu je otkrila kako se hrani, vežba, neguje, a neke njene tvrdnje će vas iznenaditi. Sidni je za „Wall Street Journal“ rekla da nikada ne pije kafu i da je nije ni probala, a da joj je dovoljno samo dva sata sna. "Spavam koliko god sati imam tokom noći, ali poznata sam po tome što mogu da funkcionišem uz vrlo, vrlo malo sna", rekla je.

 

O tome šta jede najčešće za doručak je izjavila: "Pijem samo vodu. Za doručak pojedem činiju bobičastog voća. Možda malo granole, slanine, kroasana, ali uvek bobičasto voće." Kada je reč o vežbanju, Sidni voli "vežbe visokog intenziteta za celo telo".

Alo

Bonus video:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas