· · Komentari: 0
MRŠAVLJENJE

Otkrivamo koja dijeta je liniju pevačice MILICE TODOROVIĆ dovela do savršenstva

Popularna pevačica često u javnosti govori o kuburenju sa viškom kilograma.

1635704964_milica_todorovic_27052021_0050.jpg
Foto: Ataimages

Popularna srpska folk pevačica Milica Todorović osvojila je srpsku javnost kada se kao mlada devojka pojavila u jednom muzičkom takmičenju. Osim odličnog glaca, Milica Todorović publiku je osvojila i svojom spontanošću, smislom za humor i iskrenošću. Tako u javnosti i neretko otvoreno priča i o svom problemu sa lakim gomilanjem viška kilograma i neprestanim dijetama koji se se podvrgava.

Pročitajte još: Šta je mit a šta istina: Zbog čega su usne ISPUCALE, i kakav vam BALSAM treba tokom hladnijih dana?

Milica Todorović visoka je oko 170 centimetara, pa je od 2005. godine kada se prvi put pojavila na malim ekranima menjala kilažu od mizernih 48 kilograma do čak 71 kilogram, koji se na malim ekranima udvostručavao naizgled. Tako se Todorovićka opredelila da sledi savete nutricioniste, na čiji predlog se opredelila za keto dijetu.

Pročitajte još: TO JE ONA! Ovako je Megan Markl izgledala sa crvenkasto smeđom kosom (FOTO)

 

Uz pomoć mamine kuhinje tokom pandemije, kako je svojevremeno otkrila, za tri meseca je skinula 14 kilograma, a praktikovala je verziju keto dijete. Najviše su u njenoj ishrani bili zastupljeni meso i salate, ali je za doručak mogla da jede pahuljice, bez obzira što se one prave od žitarica. Međutim, druge ugljene hidrate nije uzimala.

Pročitajte još: Šta je mit a šta istina: Zbog čega su usne ISPUCALE, i kakav vam BALSAM treba tokom hladnijih dana?

Milici je nutrucionista prepisao obrok od oko 400 grama, a pauze između jela su između 3 i 4 sata. Osim toga, uspeh u mršavljenju pripisuje raznim čajevima - od rastavića, korpive ali i zelenom čaju. 

Keto dijeta

Keto dijeta jedna je od najpopularnijih dijeta koja postoji i to je prvi izbor svih koji pokušavaju da skinu višak kilograma. Zasnovan je na ideji održavanja ketoze, koja je metaboličko stanje koje tera vaše telo da sagoreva masnoće za svakodnevnu energiju, a ne glukozu iz ugljenih hidrata.

U keto dijeti se drastično smanjuje unos ugljenih hidrata a pojačava unos masti...

U keto dijeti se drastično smanjuje unos ugljenih hidrata a pojačava unos masti. Uzima se tek 20 do 50 grama hidrata dnevno a sve ostale kalorije se nadoknađuju iz mesa, ribe, jaja, orašastih plodova i zdravih masnoća.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.