Oglas
· · Komentari: 0
IDEJA

TO JE ONA! Ovako je Megan Markl izgledala sa crvenkasto smeđom kosom (FOTO)

Meghan uvek izgleda zapanjujuće lepo, a njene dugačke, tamne lokne su uvek na mestu.

1635593436_profimedia-0638963356.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Teško je zamisliti bivšu vojvotkinju od Saseksa sa drugačijom frizurom ili bojom. Pa ipak, pre nekoliko godina, bila je drugačija od one koju vidimo danas.

Pročitajte još: GLAMUR IZ BAJKE: Anđelina Džoli ne prestaje da zadivljuje modnim izborima - Ovog puta ponela Valentino haljinu iz 2018. godine (FOTO)

Smeđa/crvenkasta kosa

Megan iznova dokazuje da izgleda dobro sa svim frizurama. Bivša glumica iz serije "Odela" sada ima istu boju kose godinama, ali to nije uvek bio slučaj. Godine 2012, Harijeva supruga pojavila se na crvenom tepihu u prelepoj, plavoj haljini Diane von Fursterberg. U tom trenutku Megan je imala kesten smeđu/crvenkastu kosu koju je uvila za tu priliku.

Plave lokne

Ovo je jedina drastična razlika koju smo videli u Meganinoj kosi. Međutim, jedan obožavalac je odlučio da je fotošopira sa plavim loknama.

Megan Markl kao plavuša, možete li zamisliti?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas