Oglas
· · Komentari: 0
SLANO POSLUŽENJE

Brza TOST TORTA je savršeno PREDJELO na svakoj trpezi (RECEPT)

Slana tost torta se odlično slaže uz glavno jelo na prazničnoj trpezi.

1638533285_kuvarice-manje-zbori.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/kuvarice manje zbori
Oglas

U periodu praznika i slava, gosti su sve češći, a uvek je lepo imati neku poslasticu na stolu. Recept za tost tortu je jednostavan, sastojke sigurno već imate, tako da ćete uvek imati keca u rukavu. 

Recept za tost tortu

Sastojci:

  • 2 pakovanja tost hleba
  • 1/2 kg sira
  • 200g majoneza
  • 5 kiselih krastavaca
  • 5 barenih jaja
  • 500g pica šunke
  • 250g kačkavalja

Pročitajte još: PET SLAVSKIH SALATA KOJE SE NAJBRŽE PRAVE: Odlično se slažu uz glavno jelo, a uštedeće vam dosta vremena (RECEPTI)

Priprema:

Pomešatje sir i majonez, zatim im dodajte izrendani kiseli krastavac, kao i tri izrendana barena jaja. Sve pomešajte i sa tom smesom premažite tost hleb.

Na tacni poređajte prvi red tost hleba, premažite smesom, zatim preko ređajte red šunke. Preko poređane šunke rasporedite rendani kačkavalj.

Postupak ponavljajte dok ne potrošite materijal. Tortu zavrsite kackavaljem, ukrasite po želji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas