Oglas
· · Komentari: 0

Slani rolat sa mlevenim za svaku priliku: Sočan nadev i neodoljivi zalogaji - Jelo spremno za tili čas(RECEPT/VIDEO)

Možete ga služiti kao predjelo, ali i kao glavno jelo

1689080475_slaniroalt.png
Foto: Youtube/printscreen/ Receptы ot Mamuli
Oglas

Vrele letnje dane nijedna domaćica ne voli da provede kraj šporeta. Ako vam je ponestalo ideja, a želite da spremite nešto, ovo je savršen recept za vas. Neće vam oduzeti puno vreme, a idealan je za svako doba dana i priliku.

Sastojci:

  • 700 g mlevenog mesa po izboru
  • 4 lista kora za pitu
  • 200 g rendanog kačkavalja
  • 1 veći crni luk
  • sveža mirođija, so, biber
  • 2 kašike majoneza ili pavlake
  • 120 ml vode
  • 1 jaje za premazivanje

Priprema:

  1. Najpre u mleveno meso dodajte seckan luk, mirođiju, so, biber i majonez (ili pavlaku) i vodu. Sve sastojke dobro promešajte.
  2. Raširite prvu koru, pa je pospite polovinom rendanog kačkavalja, pa je potom prekrijte drugom korom i po njoj rasporedite polovinu smese sa mesom. Zatim na treću koru rasporedite ostatak kačkavalja, a na četvrtu ostatak smese sa mesom. Urolajte i postavite na pleh obložen papirom za pečenje. Premažite jajetom, pa stavite da se peče na 180 stepeni 30 minuta. KAda se ispeče, možete posuti kačkavaljem i mirođijom, po želji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas