Oglas
· · Komentari: 0

Jelovnik Mirke Vasiljević: Uz pomoć ove DIJETE je uspela da povrati devojačku kilažu posle ČETIRI porođaja

Mirka Vasiljević otkrila način ishrane koji joj je pomogao da izgleda savršeno posle svakog porođaja

1701768993_Foto-Ataimages.rs-Mirka-Vasiljevic1.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Glumica Mirka Vasiljević važi za jednu od najlepših žena na ovim prostorima, a iako ima četvoro dece može da se pohvali i izvajanom figurom.

Mirka Vasiljević ne krije da je godinama na određenom režimu ishrane i da zahvaljujući tome ima prezgodno telo.

- Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak - rekla je ranije Mirka Vasiljević za Blic ženu.

Foto: Ataimages.rs

Pomoću dijete je Mirka uspela da posle svakog porođaja za dva i po do tri meseca skine pet kilograma.

Doručak: kajgana sa šampinjonima, 30 gr ražanog hleba i 250 ml jogurta ( 1,5% mlečne masti)

Užina: 150 gr sezonskog voća po izboru i 20 gr pečenih badema.

Ručak: piletina sa tikvicama, plavim patlidžanom i paprikom.

Večera: mediteranska salata.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas