Brojna jela se spremaju sa mlevenim mesom
![1695803993_shutterstock_795991000.jpg](/cache/images/8/4/1/d/a/841da96a72aa0683e371d8ea947813e3dd54e27b.jpg)
Mleveno meso se često koristi u srpskoj kuhinji, a od njega možete da pravite najrazličitija jela, kao što su ćufte, musaka, štrudla... Nije preterano skupo, a ni komplikovano za pripremu, a veoma je uksuno i zato se mnogi odlučuju upravo za ovu vrstu mesa. Ako ste rešili da spremate jela od mlevenog mesa, kao što su ćufte i faširane šnicle, a želite da ona budu ukusnija, u nastavku teksta otkrijte cake iskusnih ruskih domaćica. Ovako pripremljeno mleveno meso biće mnogo sočnije. Obavezno obratite i pažnju kada kupujete mleveno meso, jer ono treba da sadrži bar malo masnoće.
Krompir
Uzmite jedan krompir i izrendajte ga. Zatim dodajte u mleveno meso zajedno sa začinima i ostalim sastojcima. Ovo povrće će ćufte ili faširane učiniti mnogo ukusnijim.
Voda
Ako ne želite da dodajete krompir, jer niste sigurni kako će uticati na ukus, dovoljno je da sipate u smesu nekoliko kašika ledene vode i jelo od mlevenog mesa biće sočnije.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU