Oglas
· · Komentari: 0

OMILJENA poslastica Ivane Mihić: Priprema se po originalnom RECEPTU njene majke - čuveni VERIN kolač (FOTO)

Glumica je otkrila do sad nepoznati recept za preukusnu poslasticu

1665651625_Foto-Printscreen-Instagram-ivana_mihic_official-Printscreen-YouTube-Iz-Profila-Tv-Grand.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - ivana_mihic_official, Printscreen/YouTube - Iz Profila Tv Grand
Oglas

Ivana Mihić je poznata po tome što već godinama ima izvajano telo. Njen izgled svi hvale, a prema mišljenju mnogih ona je jedna od najlepših glumica sa ovih prostora.

Ona nikada nije imala problem sa viškom kilograma, a to je postigla zahvaljujući posebnom načinu ishrane kojeg se pridržava. Ona izbegava previše začinjenu i brzu hranu, a trudi se da što više jede povrće. 

Glumica se na svom Instagram profilu pohvalila poslasticom koja je njen porok. U pitanju je kolač od jabuka sa kriškama nektarina, koji priprema njena majka Vera Čukić. 

Pročitajte još: Težina se ne vraća: Opra Vinfri je pomoću ovog jelovnika smršala preko 20 kilograma

Mnogi njeni pratioci su bili zainteresovani za recept, pa je glumica odlučila da otkrije na koji način se kolač priprema.

Recept za Verin kolač: 

U prigodnu posudu sipati:
3 šoljice zejtina,
3 šoljice mleka,
3 šoljice šećera,
3 jaja,
7 šoljica brašna,
kašičicu sode bikarbone,
5 narendisanih jabuka.
Sve dobro izmešati i sipati u podmazan pleh srednje veličine.
3 veće nektarine iseći na kriške kao polumesec ( ili kajsije, ili šljive, ili višnje…) i poređati po smeši u plehu. Staviti u prethodno zagrejanu rernu na 200 stepeni i peći 35-40 minuta na 180 stepeni. Kada se kolač ispeče i ohladi, posuti ga vanilin šećerom, iseći ga na kocke i u slast pojesti! Z posebno zadovoljstvo kolač može da se posluži i sa kuglom sladoleda od vanile, dok tanjir može da se ukrasi borovnicama. Prijatno!

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas