Oglas
· · Komentari: 0

Recept za VOĆNA ŽELE JAJA: Nestvarno lepa jestiva dekoracija koju može svako da napravi (VIDEO)

Kada spremate trpezu za goste, sigurno ćete se potruditi da sve na stolu ukrasite i da hrana, osim što je ukusna, izgleda i dekorativno

1655284049_____________________________________________________________888.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Sa vrelim danima i predstojećim letnjim mesecima, voće stiže u izobilju. Svojim neverovatnim bojama začiniće svaku trpezu. Za vas imamo zanimljiv recept za jestivu voćnu dekoraciju koja će sigurno izazvati oduševljenje za stolom.

Sastojci:

  • 500 g vode
  • 30 g šećera
  • 30 g želatina
  • 5 jaja
  • voće po izboru

Pročitajte još: Napravite ČOKOLADNE KORPICE: Jestiva dekoracija koja će vas oduševiti (RECEPT/VIDEO)

Priprema:

Lagano probušite jaje na vrhu, a zatim makazama još laganije proširite otvor (pipav posao, ali rezultat opravdava muku). Sadržaj istresite u poosudu, tako da ostane šuplja ljuska od jajeta.

Vodu, šećer i želatin prokuvajte da se napravi žele.

Za to vreme iseckajte voće na najsitnije delice i stavite u ljusku, a potom prelijte želeom.

Ceo postupak pogledajte u videu.

BONUS VIDEO:

 
 
 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas