· · Komentari: 0
SLATKI NAMAZ

Slatki KREM OD KOKOSA, bez šećera: Namaz za čije sastojke ne treba više od 100 DINARA (RECEPT)

Bez obzira na to treba li vam ukusan i zdrav namaz za doručak ili bogato punjenje za neku poslasticu, ovaj brzi krem će oduševiti sve ljubitelje kokosa.

1640281230_chocolate-gd990b4b2e_1280.jpg
Foto: Piksabej

Za 100 grama kokosovog brašna ne treba vam ni 100 dinara, a ako tome dodate malo meda i malo vode, za vrlo kratko vreme možete da napravite zdrav namaz koji može da stoji u frižideru nekoliko dana, i koji će obogatiti vaš jelovnik i obradovati vaša nepca.

Sastojci:

- 100 grama kokosovog brašna
- 2 kašike meda
- tople vode po potrebi

Pročitajte još: Pravi zimski ukus koji budi sva čula: Napravite DžEM OD BUNDEVE (RECEPT)

Priprema:

Sipajte kokosovo brašno u blender, pa meljite sve dok ne dobijete prah i ne počne da ostavlja masnoću na unutrašnjim zidovima posude. Potom dodajte med, blendajte još malo, a onda postepeno dodajte kašičicu po kašičicu tople vode sve dok ne dobijete gustinu po želji.

Sipajte u staklenu teglu i stavite u frižider. I to je sve!

Ako se krem previše stegne u frižideru, slobodno sipajte po kašičicu-dve tople vode pre nego što ga upotrebite.

                            Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.