Oglas
· · Komentari: 0
RECEPT

Žena je podelila recept za pečenu testeninu sa jagodama i fetom, a jednim potezom je razbesnela javnost: "Prijavićeno te" (VIDEO)

Žena na Tik Toku odlučila je da sa pratiocima podeli nesvakidašnji recept, ali je onda usledila osuda javnosti

1612954030_jagode.jpg
Foto: Tik Tok ilustracija/thehungerdiaries
Oglas

Iako ovaj jednostavan recept zahteva samo tri sastojka, fetu, paradajz i testeninu zapečenu u rerni, ova žena je odlučila da umesto paradajza uzme jagode.

Pročitajte još: Kako da od jednog testa napravite dva peciva? Tajnu nam otkriva baka Jela (FOTO/VIDEO)

Klip koji je viđen preko 1,8 miliona pod nazivom "Napravimo virusno pečenu feta testeninu, ali ovog puta sa jagodama“. U tepsiju je prvo je dodala četvrtinu šolje iseckanih jagoda, koje je začinila maslinovim uljem, balzamiko sirćetom, dodala je malo soli i bibera.

Nakon što je sve dobro promešala, složila je isečene jagode sa strane tepsije, da bi u sredinu stavila krišku feta sira i sve je to ponovo posolila. Stavila je u rernu i pekla 45 minuta, a potom je to sve ponovo promešala.

@thehungerdiaries

Baked ##fetapasta with ##strawberries ! 🍓 Can’t believe how well this turned out. ##bakedfetapasta ##feta ##easyrecipe ##foodtiktok ##foryou ##fyp ##foodie

♬ original sound - The Hunger Diaries

- Primetićete da su jagode pustile isti sok kao prirodan sok od pardajza. Sokovi pomažu da u kombinaciji sa fetom nastane slankasti sos. Dodajte šaku bosiljka, promešajte, a zatim dodajte testeninu po izboru - govori u snimku žena i dodaje da nije bila sigurna kako će joj ispasti recept, ali se ukusi slažu i ispalo je jako dobro, jer sam servirala prijateljima, kojima se jako svidelo.

Pročitajte još: Kuvarica LJiljana otkrila magične tajne svojih recepata: Za mlade domaćice ima samo jedan SAVET

Ipak, njen video nije naišao na pozitivne komentare, jer nisu zadovoljni njenim receptom. Bili su veoma razočarani onim što je napravila, a nizali su se i uvredljivi komentari, koji su joj pretili da će je prijaviti zbog "podvale", kao i da nikako nije smela da ovako nešto deli u javnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas