· · Komentari: 0
TURISTI

Neke zemlje PLAĆAJU da ih posetite: Pokrivaju pola AVIONSKE karte i svaka treća noć BESPLATNO

Trenutno, putovanja nikada nisu bila jeftinija, a pored povoljnog smeštaja i mnoge zemlje su donele potsticajne mere kako bi privukle turiste.

1604045735_pexels-photo-1287460.jpeg
Foto: Peksel

Kao što je Egipat ukinuo ulazne vize (koje koštaju 25 dolara) za građane Srbije koji posredstvom agencija putuju u ovu zemlju i avionom slete na aerodrom u Hurgadi ili Šarm el Šeiku, tako su i druge zemlje donele brojne olakšice kako bi privukle strane turiste.

Pročitajte još: BEČ prelomio: Doneta ODLUKA da li će OVE GODINE biti BOŽIĆNIH VAŠARA

Maldivi će od decemrba nagrađivati turiste koji posete ovu zemlju i ostanu što duže. Naime, program Maldives Border Miles, a "putne milje" koje turista sakupi moći će da koriste za ekskluzivne večere i spa programe tokom boravka na Maldivima.

Svaka treća noć u hotelu besplatno!

Hotelijeri Meksika turistima nude svaku treću noć besplatno, a Japan plaća povratnu, odnosno polovinu avionske karte.

Posle najvećeg svetskog sajma turizma u Londonu biće poznato kojim putem će krenuti turizam i koje će sve mere preduzeti države kako bi oporavile ovu privrednu granu. Za sada, najzanimljivija vest je stigla od najvećeg svetskog turoperatora TUI. Ova agencija 5. novembra počinje da prodaje aranžmane za 2022. godinu.  U ponudi su 62 odredišta širom sveta!

Pročitajte još: Bacite kalendar, ZABORAVITE na LETOVANJE: Sada se traže SPARTANSKI vikend i NOMADSKI HOTELI

Najveće interesovanje turista privukla je objava lokalnih vlasti Sicilije da će turistima plaćati svaku treću noć u hotelu, ali ovo važi isključivo za italijanske državljane.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.