Oglas
· · Komentari: 0
Letovanje

A za srpske turiste NARODNA NOŠNJA: Gradonačenik Skijatosa otkrio šta Srbe čeka na izlazu iz AVIONA

Sleteo avion sa srpskim turistima

1593590907_106356673_585805548788636_8372485649747449278_n.jpg
Oglas

Prvi čarter let za grčka ostrva sleteo je pre nekoliko trenutaka, a srpske turiste je dočekao gradonačelnik Teodor Cumas i dve dame u narodnoj nošnji. Gradonačenik za Magazin Novosti kaže da su Srbi prvi koji stižu na ostrvo.

- Nismo imali nijedan slučaj korone. Doveli smo 12 doktora i sestara na ostrvo specijalno da rade sa turistima ako dođe do obolelih. Kupili smo 2 mobilne ambulante samo za turiste.

Dijamantis Matinos iz TO Skijatos kaže da su lane imali 460.000 turista, ali da ove godine toliko ne očekuju taj broj. Od 60 hotela za sada je otvoreno 90%.

Blog uživo o prvom letu naših turista na grčka ostrva možete čitati KLIKOM OVDE.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas