· · Komentari: 0
LETOVANJE

NA PRELEPOJ PLAŽI, LUKSUZ KAKAV SE PAMTI: Potpuno renoviran hotel koji ispraća zadovoljne goste

Ukoliko još niste otišli na odmor, predlažemo vam Hurgadu.

1631620848_UTF-8GLAVNA-Hilton-Hurghada-Plaza-plaza.jpg
foto: 1A

Kratka, dinamična vožnja od aerodroma, uz simpatičan doživljaj svakodnevne Hurgade kroz nepisana saobraćajna pravila. Put vodi prema starom turističkom centru grada – Sakali, a završava se na impresivnoj kapiji ulaza u Hilton Hurghada Plaza 5*. Hotel se nalazi u mirnijem delu grada, tik uz novootvoreni tržni centar, u blizini centra Hurgade. 

foto: 1A

Hotel je jedan od prvih i najpoznatijih hotela u Hurgadi. Nakon potpunog i temeljnog renoviranja, otvoren je za goste 2019. godine. Svaki, i najmanji detalj, govori u prilog dobro poznatom kvalitetu lanca Hilton. 

foto: 1A

Poseduje 495 sofisticirano opremljenih smeštajnih jedinica, od kojih najveći broj ima spektakularan pogled na plažu, more i vrtove sa palmama, koje se lagano pokoravaju toplom, egipatskom vetru. Sve sobe su moderno dizajnirane i savremeno opremljene,  svaka od njih ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler i set za kafu, kupatilo opremljeno sa kadom i tuš kabinom, Wi-Fi internet. U izdvojenom delu hotela, smeštene su Premium sobe, koje su nešto drugačije uređene, pa poseduju čak i sopstvenu kuhinju. 

foto: 1A

Hotel nudi All Inclusive uslugu, a pored glavnog restorana, poseduje i dva a la carte restorana (azijska kuhinja i kuhinja hrane morskih plodova). Pokušaćemo da vam rečima dočaramo gastronomsku ponudu i izuzetno ljubazno osoblje glavnog restorana. Ukoliko ste gurman, uživate u tradicionalnim specijalitetima, ali i inovacijama iskusnih kuvara, koji su ujedno dekorisani i servirani sa toliko pažnje, da vam je prosto žao da narušite taj sklad, ovaj segment može ozbiljno ugroziti fenomenalne utiske koje na goste ostavljaju plaža, bazeni i relaksacija na suncu.  

foto: 1A

Hilton Hurghada Plaza 5* se nalazi na prekrasnoj peščanoj plaži, koju jednim delom čini koralni greben, prava poslastica za zaljubljenike u podvodni svet. Drugi deo plaže je kupališna zona, sa suncobranima koji osiguravaju debeo hlad i ležaljkama koje nude udobno utočište za dremku uz zvuke talasa. Kada vas ugreju topli zraci egipatskog sunca, potražite osveženje na baru, koji se nalazi na samoj plaži, a u ponudi ima sve vrste hladnih i toplih napitaka, alkoholnih i bezalkoholnih pića i grickalica koje uz to idu. 

foto: 1A

Hotel zaista ima da ponudi veliki broj sadržaja, pa možda nećete poželeti da izađete iz samog kompleksa, jer će sve u ponudi biti sasvim dovoljno za vas, vaše prijatelje, porodicu. Tu su bazeni, akva park za manju decu, teretana, ali i već pomenuti tržni centar izvan hotela. Ako ste ipak radoznali i želite da otkrijete puls Hurgade, hotel Hilton Hurghada Plaza 5* nalazi se na idealnoj poziciji, s obzirom da je smešten nedaleko od starog turističkog centra Sakale. Raznolikost boja i izbora suvenira, tradicionalne hrane i začina omamiće sva vaša čula, pa ćete sa svog putovanja sigurno poneti neku sitnicu kojom ćete prijateljima dočarati barem delić atmosfere sa vašeg odmora u Egiptu.

foto: 1A

Preporuka za dobar hotel je zlata vredna, a agencija „1 A Travel“ uvek ima šta da ponudi, u Egiptu ili Turskoj. Posetite sajt agencije, izaberite svoje parče raja za ovo leto i napravite online rezervaciju, brzo i lako. Za sve eventualne nedoumice na raspolaganju vam je i kontakt centar - 011/655 78 00. 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.