· · Komentari: 0
Wayout

KAO I UVEK, HURGADA SA WAYOUT-om ĆE BITI NAJPOVOLJNIJA I NAJSIGURNIJA DESTINACIJA OVOG LETA

PROVERITE SAMI - AKO NAĐETE JEFTINIJE, VRAĆAMO RAZLIKU

1652947899_naslovna-.jpg
Foto: Promo

Pravo leto u Hurgadi počinje u maju, a zbog veoma velikog interesovanja, Wayout agencija je obezbedila dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima i u avionima, a posebno izdvajamo neodoljivu Last Minute ponudu za putovanja u maju i u prvoj polovini juna, kao i Specijalnu ponudu za putovanja u drugoj polovini juna, julu i avgustu.
 

Foto: Wwayout

Kao odličnu preporuku za porodice sa decom, preporučili bismo hotele Solymar Soma Beach  sa jednom od najlepših plaži u Hurgadi, kao i New Eagles Aqua Park, zatim i novootvoreni  Aqua Mondo Abu Soma  koji ima odlične komentare kolega sa destinacije, zatim najprodavaniji hotel ove sezone  Long Beach Resort  u kome dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj,  kao i neki od najtraženijih porodičnih hotela iz Sunrise lanca, iz koga bismo posebno izdvojili i jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, sa ocenom na Booking.com 9.1, kao i  Sunrise Holidays  hotel u samom srcu šetališne zone. Naravno, za one ljubitelje centra grada, čuvenog šetališta Sakala, izdvojili bismo hotele  Bella Vista, New Eagles Aqua Park Resort, i La Rosa Waves. Takođe, iz ponude izdvajamo i hotel Sunny Days Resort kao neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu.
 
Naravno, jedno od najlepših perioda u godini za putovanje u Egipat jeste u maju i junu, a za sve naše putnike pripremili smo mnoštvo ekskluzivnih i veoma atraktivnih ponuda za različite ukuse, kako bi svako od putnika moga da izabere pravi hotel za svoje dugo očekivano letovanje.
 

 Foto: Wayout 

Takođe bismo posebno izdvojili tek renovirani i rebrendirani hotel za koji Wayout agencija ima ekskluzivno pravo prodaje za ceo region  Protels Grand Seas Resort   sa jednom od najlepših i najdužih plaža u Hurgadi, kao i neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu kao što Sea Gull, ili neki od čuvenih hotela iz Sunrise lanca hotela kao što su Sunrise Aqua Joy koji je prilagođen porodicama sa decom na samom šetalištu Memša, a na kraju bismo izdvojili i jedan od najboljih hotela u Hurgadi sa po mnogim mišljenjima najlepšom plažom u Hurgadi - Sunrise Romance.  Hurgada i Egipat nisu samo letovanje i kupanje u moru, već i  fantastična all inclusive usluga, bogat noćni život, sunčanje tokom celog odmora, sjajni hotelski aqua parkovi za decu i bazeni koji se greju u toku zimskih meseci, odlasci na nezaboravne izlete u Luksor, Kairo, pustinjski Safari i još mnogo, mnogo toga, a uz potvrdu o vakcinaciji ili uz negativan antigenski ili PCR test, na svoje putovanje u Hurgadu možete otputovati bez stresa i dodatnih troškova.
 

  Foto: Wayout 

Za sve ljubitelje luksuza, izdvojili bismo hotele  Sentido Palm Royale 5*Lux sa jednom od najlepših plaža u Hurgadi, zatim Hilton Hurghada Plaza 5*Lux, koji je kao stvoren za hedoniste i u kom sve sobe imaju pogled na more, kao i JAZ Aqua Marine koji svoje goste nikada ne ostavlja ravnodušnim svojim kvalitetom i uslugom.


Naravno, period u julu i avgustu je najfrekventniji kada su u pitanju godišnji odmor, a za sve naše putnike, u saradnji sa najpopularnijim hotelima na našem tržištu, a posebno bismo izdvojili hotele koji imaju gratis smeštaj za dvoje dece do 14 godina, a to su Sunny Days Resort, New Eagles Aqua Park, Long Beach Resort, Bella Vista, La Rosa Waves, AMC Royal i Protels Grand Seas.

 SUNRISE MAMLOUK PALACE 5*Lux

  Foto: Wayout 

Hotel Sunrise Mamlouk Palace je veličanstveno i luksuzno hotelsko odmaralište sa 5 zvezdica koje se nalazi u Hurgadi koje nudi opuštanje i zabavu tokom celog odmora za celu porodicu. Poseduje dva otvorena bazena okružena bujnim vrtovima. Prelepa privatna peščana plaža na Crvenom moru deo je ovog fantastičnog hotela. Sa svojih 530 elegantno dizajniranih soba za goste i izvanrednom uslugom, Sunrise Mamlouk Palace Resort je savršena destinacija za porodice koje žele da provedu svoj odmor na najluksuzniji način. U glavnom restoranu na bazi švedskog stola i 3 a la carte restorana možete uživati u raznovrsnim jelima internacionalne i tradicionalne kuhinje. Odrasli imaju niz sportskih sadržaja za uživanje, kao što su odbojka na pesku, jahanje, bazen, fudbal, stoni tenis, tenis i sportovi na vodi. Deca, s druge strane, mogu da uživaju u dečijem klubu, igralištu ili dečijem bazenu i odličnom aqua parku. Wi-fi je besplatan i dostupan je u celom hotelu.

SOLYMAR SOMA BEACH 4*Lux

  Foto: Wayout 

Hotel sa 4* koji prema svemu zaslužuje 5*, sa ocenom 9.5 na Booking.com, a koji se nalazi na istoj plaži, a između poznatih hotela Carribbean World Resort  i  Sentido Palm Royale..
 
Bilo da se vaš savršeni odmor odnosi na avanturu, razonodu ili od svega po malo -  Solymar Soma Beach u čuvenom Soma Bay-u je idealno mesto za bekstvo od svakodnevnih obaveza i problema. Srebrni pesak i tirkizna voda čine Solymar Soma Beach  odličnim mestom za odmor za sva čula. Hotel je udaljen samo 45 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi i odlično je izolovan od gradske vreve. Hotel ima odličnu lokaciju za sportove na vodi kao što su surfovanje zmajem, jedrenje na dasci i ronjenje, a ovo je jedinstveno iskustvo odmora za one koji uživaju u besprekornoj mešavini adrenalina i "kuliranja".

Šta odlikuje Solymar Soma Beach ? Fantastična privatna plaža, jedna od najlepših u Hurgadi, Mivida Spa centar koji nudi fantastičan niz tretmana i terapija, dva otvorena bazena, dečiji klub i igralište i dečiji bazen sa toboganima sa piratskom tematikom, zabavni repertoar u amfiteatru sa živom muzikom i gostujućim bendovima.

LONG BEACH RESORT HURGHADA 4*Lux

 

 

   Foto: Wayout 

Idealan hotel za parove i porodični odmor je  Long Beach Resort  u Hurgadi. Smešten na obali Crvenog mora, hotel Hurghada  Long Beach Resort   ima 1.100 metara privatne plaže sa zlatnim peskom. Uživajte u šest fantastičnih bazena, 12 barova i četiri restorana. Hotel se nalazi na manje od 14 km. od aerodroma, nudi parovima i porodicama obilje mogućnosti, kao i da se jednostavno opuste i uživaju na suncu.

Kombinujte sunce i surfovanje u  Long Beach Resort -u. Hotelska privatna plaža okružena Crvenim morem nudi sportove na vodi, uključujući ronjenje. Gosti se mogu opustiti se u SPA centru, kao i da se počastite u jednom od 3 a-la-carte restorana. Hotel Hurghada   Long Beach Resort  jedan je od najprodavanijih hotela Wayout agencije sa odličnim recenzijama putnika i hotel u koji se mnogi putnici rado vraćaju.
 
PROTELS GRAND SEAS RESORT 4*Lux
 

   Foto: Wayout 

 Protels Grand Seas Resort  u Hurgadi ima 226 soba, raspoređenih na 2 sprata. Hotel ima fantastičnu, dugacčku, privatnu plažu gde se gosti mogu opustiti uz zvuk talasa Crvenog mora. Da bi vaš boravak bio udobniji, na raspolaganju su vam klima uređaj, frizer, mini market, lobi, prodavnice. Osoblje ovog hotela na  govori nemački, ruski, engleski, francuski i arapski. Na raspolaganju je igralište za decu kao i novootvoreni aqua park za sve uzraste. Hotel ima bazen sa slatkom vodom sa integrisanim bazenom za decu. Osvežavajuća pića se nude u baru pored bazena. Suncobrani i ležaljke su besplatni na plaži i na bazenu. Hotel je nadomak taksi stanice, kao i nedaleko od poznatog šoping centra  Senzo Mall.

Wayout agencija ima ekskluzivno pravo prodaje za ovaj fantastičan hotel, a ulazak u hotel je dozvoljen samo putnicima sa originalnim vaučerom turističke agencije Wayout.

SUNNY DAYS RESORT 4*Lux
 

Foto: Wayout

Hotel je lociran kraj tirkizno plave vode Crvenog mora, koja okružuje hotel sa istoka i juga sa prirodnom lagunom koja zalazi unutar hotelskog kompleksa.Nalazi se u Sakali, na 10 min od aerodroma i na samo nekoliko minuta od centra grada. Hotel poseduje 837 soba koje su opremljene klimom, tuš, idd/direktnom tel. linijom, in house movie, mini barom, frižiderom, TV. Poseduje privatnu peščanu plažu, restorane, glavni restoran, lobby bar, fish market, beach bar, pool bar, oriental café.
U okviru hotela nalazi se otvoreni bazen iI bazen za decu, privatna plaža, health club, sauna, masaža, fitness centar, igralište za decu, bilijar, stoni tennis, bar/pub/lounge, usluge pranja i peglanja veša, saloni za ulepšavanje, gift shop, banka, dnevna štrampa, zlatare, knjižara.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta  www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.