· · Komentari: 0
NAJBOLJE IGRICE

Igrali ste nekada ČOVEČE, NE LJUTI SE? Sada je dostupan i na vašem telefonu! (VIDEO)

Najpopularnije društvene igre, koje smo nekada igrali sa porodicom i prijateljima, sada su ponovo dostigle nekadašnju popularnost - ali u digitalnoj verziji

monopol.jpg
Foto: Pixabay

Uz društvene igre nekada smo na podovima svojih domova provodili sate, a nekada i dane sa svojom porodicom, prijateljima, košijama. Iako nisu ni danas zaboravljene kada se okupi dobro društvo, njihove digitalne verzije na mobilnim telefonima osvojili su milione ljudi.

Pročitajte još: Konačno! Crash Bandicoot se vraća kao igrica za pametne telefone (VIDEO)

Donosimo vam tri najpopularnije društvene igre koje su dostupne na vašem pametnom uređaju. Još uvek ih niste isprobali? Vreme je!

Svaka digitalna verzija omogućuje veći broj igrača što legendarnim igricama daje stari sjaj

Monopol

Pročitajte još: Pucačina za milion dolara! Call of Duty: Mobile dobija prvi veliki turnir

Ova igrica uči igrače o dominaciji tržištem nekretnina. Digitalna verzija jednako je zabavna kao originalna igrica, a dolazi u tri različite težine sa pravilima koje je moguće podesiti prema ličnim preferencama.

Najbitnije, ova igrica donosi mogućnost igranja za više igrača ukoliko vaše društvo ima instaliranu kopiju. Monopol košta četiri dolara i dostupan je za Android i iOS.

Pročitajte još: Konzola prototipa Nintendo PlayStation prodata za - 300.000 dolara!

Čoveče, ne ljuti se!

Digitalna verzija popularne igre podržava do četiri igrača. Kao i standardne društvena igra sa stola, igrače uči da se kontrolišu u situaciji kada izgube sve.

Najbolja verzija igre dostupna je za Android i iOS pod imenom Ludo King. Za razliku od igara koje jedva čekaju igrače da kupuju nekoliko kopija za saigrače, Ludo King podržava igru putem interneta. Ludo King za Android i iOS možete skinuti potpuno besplatno.

Riziko

Jedini nedostatak ove fantastične igrice je hrpa figurica na stolu. Ovi je još veći problem kada je oko stola još veći broj igrača igrača i figurica, koje se razlete na sve strane.

Pročitajte još: GTA Online deli novac najugroženijima, ali i svojim igračima?

Rešenje ovog problema je verzija za pametne telefone. Ona donosi različite modove, podesiva pravila i dobra uputstva. Uvek možete skinuti dodatni sadržaj u obliku novih mapa i novih scenarija. Igru je moguće besplatno skinuti za Android i iOS.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.