· · Komentari: 0
DRUŠTVENE MREŽE

Stefan Nemanja SAN svake INFLUENSERKE: Danima smo sa gradilišta rasterivali ljude koji su hteli da se SLIKAJU

Miodrag Popović kaže da će Savski trg biti okosnica onlajn kampanje za turizam Beograda.

1611733945_jelena.jpg
Foto: Privatna arhiva

Impozantan spomenik Stefan Nemanja veoma brzo je postao obeležje Beograda sa kojim svi žele da se slikaju. Mnogi su pratili njegovo postavljanje i redovno objavljivali fotografije kako "raste" na društvenim mrežama. Drugi su otišli i korak dalje!

Pročitajte još: PET činjenica o Stefanu Nemanji koje niste znali, a jedna u vezi sa Svetim SAVOM je ŠOKANTNA

Fantastično okruženje Savskog trga, renovirana fasada zgrade Železničke stanice i prelep spomenik, jednostavno, "mame" na fotografisanje.

Panel na 4 jezika
TOB danas pušta najveći inter aktivni panel ka BAS-u sa informacijama na srpskom, engelksom, kineksom i ruskom.
Danima smo rasterivali ljude!

- Danima smo rasterivali ljude koji su preskakali ili se provlačili ispod ograde u nameri da se slikaju. Plašili smo se da se ne povrede. Mi ih oteramo, a oni odu sa druge strane - kaže jedan od radnika.

Najuporniji su uspevali da slikaju Stefana Nemanju tako što su se penjali na naslagane ploče ili pokušavali da uđu u okolne zgrade.

Pročitajte još: Dete iz Šapca nije izgovaralo NI REČ: Nakon umivanja i ispijanja SVETE vode, prvo što je reklo bilo je BOŽE, BOŽE

I mnoge devojke su uspele da se slikaju, među njima je bilo najviše novinarki, a svima je bila zajednička "muka" da li to uraditi danju ili noću - kada se popale svetla.

Ne samo Stefan Nemanja, nego kompletna ambijentalna celina biće fantastična turistička atrakcija.

- Savski trg, sa Stefanom Nemanjom i budućim muzejem, vezuje se za Savsku promenadu, odnosno Beograd na vodi, koji je već atrakcija. Naravno, otvoren je i veliki tržni centar, a šoping ne sme da se zanemari kod turista - ističe Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.

Ova ambijentalna celina nudi sve!

Dakle, ova ambijentalna celina čini sve što nudi Beograd: Stefan Nemanja je simbol bogate istorije,  zgrada Železničke stanice pretvorena u muzej je spomenik arhitekture. Promenada nudi dobru zabavu i, konačno, šoping.

Pročitajte još: Bila je poliglota i govorila 16 RAZLIČITIH STRANIH JEZIKA, a ovo su njeni SAVETI za brzo učenje i savladavanje (FOTO)

- Jedva čekamo da slikamo Savski trg za onlajn kampanju, jer je Beograd jedan od retkih gradova koji usred epidemije ima da ponudi turistima nešto novo - zaključuje Popović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.