Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandar Srećković Kubura se ZVANIČNO RAZVEO: Glumac otkrio detalje odnosa sa bivšom suprugom

Stariji sin im dosta pomaže u odgajanju mlađeg brata

1648796321_kubura.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Glumac Aleksandar Srećković Kubura prvi put je javno progovorio o razvodu od fitnes instruktorke Marije Savić Srećković, sa kojom je u braku bio više od dve decenije, a razišli su se 2020. godine, a sada su se i zvanično razveli.

Pročitajte još: Zavoleli ste ga u filmu "MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO", a niste znali da je njegov otac jedna od najvećih FILMSKIH LEGENDI (FOTO)

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić Srećković odlučili su da konačno stave tačku na brak, iako se o njihovom razvodu pisalo u nekoliko navrata. Naime, kako se saznaje njih dvoje su se sada zakonski razveli.

Bračni partneri dugo nisu mogli da se dogovore oko nekretnine koju su zajedno stekli, pa je u skladu sa zakonom odlučeno da je prodaju i podele novac.

Razvod roditelja nije naročito retka pojava, takve stvari se dešavaju i to se prolazi, smatram da nije toliko strašno, preživeće. Ali ne bih mnogo da govorim o tome. Kako je dodao, stariji sin im dosta pomaže u odgajanju mlađeg brata.

Pročitajte još: Sin Danila Lazovića pravi je lepotan i uspešan sportista: "Otac mi stoji istetoviran na ramenu.." (FOTO)

- Zajedno nas drži to što vaspitavamo svoje mlađe dete, a sada se tu pridružio i ovaj stariji koji nam dosta pomaže s Vanjom. Čak bih ga nazvao i zamenskim roditeljem, od tolikog značaja nam je bio, a i tolika im je razlika u godinama. On ima sopstvene principe vaspitanja u odnosu na Mariju i mene i dobro utiče na brata - rekao je Kubura za pomenuti magazin.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas