Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Šon Koneriju je "Džejms Bond" išao na živce, Robert Patinson je mrzeo "Sumrak sagu": Zbog ovih uloga su glumci zažalili

Pojedine glumce, proslavile su uloge koje i nisu baš želeli da igraju

1618562408_New-Project-2.jpg
Foto: Youtube printscreen / Trent Newton
Oglas

Iako su za neke bile prekretnica u njihovim krarijerama, pojedini glumci nisu mogli da podnesu uloge koje su tumačili u pojedinim filmovima.

Pročitajte još: Najpoznatiji glumački dvojci 20 godina kasnije: Evo kako izgledaju danas (FOTO)

Šon Koneriju je  Džejms Bond išao na živce: - Uvek sam mrzeo tog prokletog Džejmsa Bonda - rekao je jednom prilikom glumac koji ovaj lik igrao čak u sedam nastavaka.

Robert Patinson bi mrzeo "Sumrak sagu da nije u njoj igrao Edvarda Kulena_  - Što sam više čitao scenario sve sam više mrzeo tog lika -  objasnio je.

Džejmi Dornan se osećao neprijatno u ulozi Kristiana Greja u 50 nijansi sive: - Osećao sam se nekako jako daleko od sebe i borio sam se s tim - tvrdio je glumac.

Harison Ford je godinama hteo da lik Hana Soloa umre:  - Tražio sam to 30 godina, ne zato što mi je bilo dosta ili zato što mi je dosadio već sam smatrao da bi drugi likovi dobili na težini tim činom. Mislim da je najbolje za lika da se žrtvuje za višu svrhu i ideale - rekao je jednom prilikom.

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali: Mirka Vasiljević otkrila dugo čuvanu tajnu sa snimanja filma "Mi nismo anđeli 2"

Hali Beri se nije svidela radnja filma "Žena mačka" jer je cilj njenog lika bio zaustaviti zlog mogula kozmetičke industrije umesto da spasi svet kao što muški superheroji obično rade. - Zašto Žena mačka ne može da spaša svet kao Betman i Supermen? Zašto ona samo spašava žene od kreme za lice od kojih im popuca koža? Ali ja sam samo bila plaćena glumica, a ne reditelj. Nisam mogla baš puno da utičem na to - rekla je Hale.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas