· · Komentari: 0

Milan Marić spremio misteriozni triler: U prvu sezonu je ULOŽENO 1.6 miliona evra, a planirane su TRI

Inspirisana je životom u periodu strašnih 90-ih godina prošlog veka

1664288265_Foto-Arhiva-Novosti-v.danilov-Pexels.jpg
Foto: Arhiva Novosti V. Danilov, Pexels

Javnost je obradovala vest da glumac Milan Marić, koji je poseban uisak ostavio na publiku svojom ulogom Tome Zdravkovića u filmu "Toma", priprema misteriozni triler od najmanje tri sezone.

NJegovi autorski prvenac ,,Nighttime", inspirisan je životom u periodu strašnih 90-ih godina prošlog veka, te će intrigantnu priču o misterioznim ubistvima povezanim sa satanističkom sektom "Crna ruža" glumac potpisati kao autor, ali i kao producent, dok je režija poverena Nikoli LJuci.

Serija ,,Nighttime" zamišljena je kao misteriozni triler od najmanje tri sezone, s osam epizoda po sezoni, a samo u snimanje prve uloženo je ne verovatnih 1.600.000 evra.

U devedesete godine prošlog veka gledaoce će vratiti glavni junak Igor, popularni TV voditelj kasnonoćne emisije koja se bavi okultizmom. Igor bi uvek ostao njegova konstanta, dok bi se kroz cikluse postavka menjala kako se priča kreće po raznim delovima Srbije.

Pročitajte još: "Kažu da su vegani, a nose "Luj Viton" koji sigurno nije od kupusa": Sloboda Mićalović nikad iskrenije o trendovima

- Svaka sezona bi počinjala kao klasičan krimi procedural sa bizarnim i mističnim prizvukom koji će biti dekonstruisan kroz sočivo političke i društvene klime 90-ih. Do početka trećeg dela publika će shvatiti da je gledala nešto što je zapravo priča o poreklu negativca, a to je Igorov put da postane glavni državni šef propagande. Odrastanje u Srbiji u ovom periodu je emotivna polazna tačka za ovaj projekat - kažu Marić i LJuca za "FILM I TV".

Autori serije ističu da se ,,Nighttime", osim zločinima, bavi i lažnim vestima, kao i samim fenomenom kontrolisanja medija u doba Slobodana Miloševića.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.