· · Komentari: 0
HIT SERIJA

Serija TAJKUN obara rekorde gledanosti

Kriminalistički triler izazvao burne reakcije gledalaca

Nova serija Tajkun, u kojoj glavni lik tumači naš proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, izazvala je neverovatne reakcije gledalaca. Reč je o srpskom trileru, čiji je tvorac Đorđe Milosavljević. 

Pročitajte još: Legendarni Geri Kuper je u filmu ovekovečio slavni događaj iz Prvog svetskog rata, a oružje koje koristi niko nije primetio

Serija prati život glavnog junaka Vladana Simeunovića, koga tumači Dragan Bjelogrlić, koji je postao omražen zbog bogatstva koje je stekao 90-tih godina, tokom raspada Jugoslavije. Život ovog moćnog čoveka postaje dramatičan najviše zbog medijskog eksponiranja, zbog kojeg biva prisiljen na drastične mere.

"Tretirali smo sve  filmski, snimali jednom kamerom, svakom kadru posvetili pažnju i čini mi se da smo napravili pomak u produkcijskom smislu u odnosu na druge serije", rekao je reditelj Miroslav Terzić za RTS.

Pročitajte još: Veliki spektakl stiže na jesen: Žarko Laušević kao Jovan Jovanović Zmaj

Сerija ima 10 epizoda i emituje se na kanalu RTS 1, svakog ponedeljka od 21 sat. Pored Dragana Bjelogrlića, glavne likove tumače Tihana Lazović, Vuk Jovanović, Branislav Trifunović, marko Baćović, Hana Selimović i mnogi drugi, dok je epizodna uloga pripala i našoj pevačici Bebi Dol.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.