· · Komentari: 0

SVIMA NAM JE UKRALA SRCE: Gde je i šta radi Silvija iz serije "Korak napred"? (FOTO)

Moniku Kruz, špansku glumicu i plesačicu i mlađu sestru slavne Penelope Kruz, najbolje pamtimo po ulozi Silvije u čuvenoj seriji "Korak napred".

1643136583__________________0001884maldivi6.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub

Rođena Madriđanka Monika Kruz uskoro će napuniti 45 godina, a njenu karijeru je, ako pitate evropsku publiku, bez sumnje obeležila uloga koju je odigrala pre skoro 20 godina.

Kao Silvija u "Korak napred", ona je brzo i lako osvojila simpatije gledalaca, a potom uspela da privuče i pažnju svetskih filmadžija.

Ipak, nije se proslavila — snimila je filmove "Asteriks na Olimpijskim igrama", "Poslednji sat" i "Džeri Koton", ali ništa što je radila van Španije nije privuklo previše pažnje. Ono što joj jeste donelo novi uspeh u njenoj zemlji jeste, ponovo, televizija, gde proteklih pet godina snima vrlo uspešne serije "Crveni orao", "Velvet kolekcija" i "Majke: LJubav i život".

Monika sve vreme paralelno radi i kao model, a i sama je postala modna dizajnerka. Iako je mnogi smatraju prvenstveno glumicom, ona se oseća kao plesačica, piše Glossy.

Pročitajte još: Sećamo ga se kao Popare: Čuveni glumac UMRO OGORČEN, na sahranu mu došlo samo dvoje kolega

— Ples je moj život, a gluma mi je uvek predstaljala lepu avanturu. Govor tela je mnogo izražajniji, zato preferiram ples — rekla je ona jednom prilikom, a ističe da je njena najveća ljubav flamenko jer ju je naučio disciplini.

— Moja sestra i ja često pričamo o tome koliko nam je flamenko pomogao — kaže Monika.

Kako je istakla pre nekoliko godina, ona je svesna da nikad neće moći da bude popularna kao njena sestra Penelope, a zanimljivo je da joj je sličnost s tri godine starijom glumicom donelo mogućnost da radi na jednom od filmova iz serijala "Pirati s Kariba"! Naime, budući da je Penelope bila trudna tokom snimanja, a imala je mnogo zahtevnih scena, Monika ju je zamenila u svim akcionim kadrovima — i toliko liče da niko nije primetio. Uz to, ona je obučena za mačevanje, pa se odlično snašla kao sestrina dublerka.

Monika je, inače, svojevremeno iznenadila publiku saopštivši da je postala mama. Ona je samohrana majka: odlučila se za vantelesnu oplodnju i roditeljstvo bez partnera. Ponosna je mama male Antonele (8), a svoj privatni život krije od medija, pa devojčicu španska javnost uglavnom ne viđa.

Što se tiče njenog izgleda danas — vreme za Moniku stoji! Ona i dalje izgleda gotovo identično kao kada je plesala kao Silvija ispred ogromnog ogledala, a na svom profilu na Instagramu često deli fotografije koje oduševljavaju njene pratioce.

(Alo studenti)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.