Oglas
· · Komentari: 0
moda

BOJA koju morate imati u svom ormaru ovog leta: PINK nijansa osvojila modne piste (FOTO)

Boja koja je obeležila kolekciju proleće/leto 2022. godine je definitivno pink.

1654522793_5a3d6b6d360e8cc3db5a3eb40c80a3dd.jpg
Foto: Pinterest
Oglas

Ako obučete ovu nijansu roze boje ne samo da ćete biti u trendu, već ćete zračiti samopouzdanjem, optimizmom i ženstvenošću. Ovog leta ona će sigurno osvojiti crvene tepihe, svakodnevnu garderbu, a žene će se opredeljivati za nju i kada biraju šta će obući za posao. 

Pročitajte još: Haljina koju ćete nositi OD JUTRA DO VEČERI! Odlično ide uz patike i štikle, možete da birate (FOTO)

Modni komadi ove boje zabeležili su neverovatan rast. Sve više dama je zainteresovano za kupovinu garderobe u pink boji. Ona ženama pomaže da se osećaju pozitivno i da uživaju u letnjim danima, a svakako će biti primećene. 

Po svemu sudeći, ova boja će biti u trendu i u kolekciji jesen 2022. godine. Modna kuća Valentino izbacila je kolekciju za jesen ove godine u kojoj je pink boja dominirala modnim pistama. 

Foto: Pinterest

Ono što će takođe biti u trendu su takozvana "oversize" odela, odnosno odela koja deluju kao da su vam za broj veća. Ovog leta se opremite jarkim i upadljivim bojama i privucite pažnju, a po svemu sudeći moći čete da nastavite u istim tonovima i na jesen. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas