Oglas
· · Komentari: 1

Uvek je plenila seksipilom: Nikad viđena OBNAŽENA fotografija Jasne Milenković JAMI (FOTO)

Oduvek je važila za najseksipilniju damu na estradi

1649695197_jami.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Jasma Milenković Jami, važi za jedno od najzgodnijih pevačica na domaćoj estradi. Iako je već zagazila u šestu deceniju, njen seksipil i danas uje glavna asocijacija kada se spomene njeno ime.

Pročitajte još: Opšti haos zbog komentara u ZVEZDAMA GRANDA: Đorđe David potkačio Jelenu Karleušu, a onda je usledio i odgovor popularne DIVE (FOTO)

Poznata pevačica pre više od 15 godina objavila je obnaženu fotografiju kojom je tada napravila opšu pometnju. Duga kosa prekrila joj je grudi, dok je ruke prekrstila, kako slučajnoi ne bi otkrila nešto što ne bi smela, dok je u prvi plan istakla svoj ravan stomak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Mnogi moćni i poznati muškarci bili su opčinjeni njenim seksipilom, koji nije izostao ni dan danas. Jami je 2001. godine rodila ćerku Leu, koju je dobila sa  dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem.

BONUS VIDEO:
 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas