· · Komentari: 0
OTVORENO

Acu Lukasa prva žena prevarila sa manekenom iz spota Cece Ražnatović!

Aca Lukas u svojoj knjizi "Ovo sam ja" koja je izazvala pravu buru na javnoj sceni

1624532744_aca-lukas.jpg
Foto: Ataimages

Aca Lukas, pored brojnih pikanterija, otkrio je i da ga je njegova nevenčana supruga Nataša prevarila s manekenom Goranom Andrejićem iz spota Cece Ražnatović za pesmu "Kukavica".

Pročitajte još: Aca Lukas uhvatio Sonju u prevari: "Hvatao sam je za kosu i tresao se od besa"

- Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom boravka u Americi, Nataša je u međuvremenu našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović "Kukavica". Klasičan vaćaroš - piše u Lukasovoj knjizi "Ovo sam ja".

Foto: Printscreen Youtube

- Sad su Nataša i on muž i žena.

- Kad je saznao da ja znam, došao je da me ubeđuje kako su to samo priče. "Pali", rekao sam mu i pljunuo ga. Ja izlečio njegovu ženu, a on moju razboleo. Bivša mu je sve uzela, on je dobio Natašu s mojim novcem. Ali pare se potroše.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.