Oglas
· · Komentari: 0

Adriana Lima objavila da je TRUDNA po treći put: Evo kako je "PREPALA" budućeg tatu (FOTO/VIDEO)

Brazilski supermodel Adrijana Lima, koja je nekada bila zaštitno lice brenda Viktorija Sikret, objavila je da očekuje svoje treće dete sa filmskim producentom Andreom Lemersom.

1645265633_______________________________________20220211_114331.jpg
Foto: Printskrin/TikTok
Oglas

Adriana Lima trudna je sa svojim trećim detetom. Brazilska bomba, 40, objavila je srećnu vest na TikToku sa svojim partnerom Andreom Lemersom.

Dugonoga brineta već ima dve ćerke Valentinu (12) i Sienu (9) sa bivšim suprugom Markom Jarićem.

U belom ogrtaču bez trunke šminke, Adrijana drži pozitivan test na trudnoću dok njen dragi posmatra iz kreveta - izgleda kao da se upravo probudio.

Pročitajte još: Poznati glumački par se RAZVEO pre 7 godina, a sada su iznenadili javnost LEPIM VESTIMA (FOTO)

Adrijana je napisala objavu: „Andre voli da me plaši… ali danas je osveta!“

Foto: printskrin/Tiktok

Manekenka je potom predala Andreu test, dok je još bio u krevetu, pre nego što ga je pokazala vidno šokiranog.

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher - Jackie Wilson

Podelila je snimak svog ultrazvuka pre nego što je napisala da njena beba „dolazi u jesen 2022. godine"

Savršeni par je svoju vezu ozvaničio na crvenom tepihu prošle godine na Venecijanskom filmskom festivalu u septembru.

Ranije ove nedelje, Adrijana je proslavila Dan zaljubljenih sa kreativnim direktorom Holivudske bande dok su se pripremali za vožnju brodom.

Uz objavu je napisala: „Moja zauvek srodna duša blizanac, srećan Dan zaljubljenih VOLIM TE VIŠE OD ČOKOLADE."

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas