Oglas
· · Komentari: 0

Adriana Lima sa izabranikom na premijeri: Glamurozna crna haljina, dubok dekolte i trudnički stomak u prvom planu (FOTO)

Lima je blistala uz svog izabranika na premijeri mini-serije "Offer"

1650632274_Adrianica.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Adrijana Lima (40) i njen partner, filmski producent Andre Lemer (41), pojavili su se sinoć na premijeri mini-serije „Ponuda“ u Los Anđelesu.  Ono što je svima prvo "zapalo za oko" jeste Adrianin trudnički stomak, a jedna od najlepših žena na svetu nije krila radost što će se po treći put ostvariti u ulozi majke.

Podsećamo, lepa Brazilka sredinom februara saopštila je da čeka dete sa producentom. 

Na pomenutoj premijeri pojavila se u dugoj u  dugoj, crnoj šljokicavoj haljini sa dubokim šlicem na levoj strani.

Pročitajte još: Viktorija Bekam uživa sa suprugom: Ponela haljinu iz 90-ih, a kosu vezala kao svaka druga žena (FOTO)

Foto: Profimedia

Crnu haljinu i salonke u istoj boji, ukombinovala je sa neprevaziđenim crvenim karminom. Jednostavna i svedena frizura, uz blistav osmeh i vidljivu sreću na licu buduće mame, dali su završnu notu celoj kombinaciji.

Foto: Profimedia

Lemer se odlučio za sportsko-elegantnu kombinaciju i istoj boji kao i njegova i njegova izabranica. Klasični i svedeni komadi krasili su ih, a fotografija na kojoj dodiruju Adrianin trudnički stomak, jedna je od najemotivnijih sa ove premijere.

Pročitajte još: Džoni Dep na suđenju pričao o teškom detinjstvu: "Emocionalno zlostavljanje je ono što nas je uništavalo"

Neizmerna sreća budućih roditelja ipak je bila najlepši detalj cele večeri. Podsećamo, Lima je vest da čeka dete sa poznatim producentom objavila na TikToku, a nedavno je otkrila i da je u pitanju dečak!

Adriana ima dve ćerke sa košarkašem Markom Jarićem, Valentinu i Sijenu.

Bonus video:

 

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas