Oglas
· · Komentari: 0
SLAVLJE

(VIDEO) Ćerke Marka Jarića saznale da li će dobiti BATU ILI SEKU: Adriana Lima otkrila pol TREĆEG DETETA u emotivnom snimku!

​Bivši anđeo Viktorije Sikret, Adriana Lima i njen dečko Andre Lemmers podelili su 18. aprila da očekuju dečaka.

1650304358_ad.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Promiflash
Oglas

„I otkriće je stiglo“, napisala je Adrijana u svojoj instagram objavi 18. aprila.

Pročitajte još: Poznati glumac Robert Dauni živi u VETRENJAČI! Zavirite u šarmanti dom ovog holivudskog glumca! (VIDEO)

U videu, Adrijanine ćerke koje ima sa bivšim mužem Markom Jarićem — Valentina, 12, i Siena, 9 — podelile su nagađanja o tome kakav će biti pol njihovog budućeg brata i sestre. Kada je porodica odbrojala do jedan, plave trake i prah ispunili su vazduh i svi su se grlili i navijali proslavljajući uzbudljive vesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Dok je pesma Džeki Vilson svirala u pozadini, Adrijana je objašnjavala svojim pratiocima da njen dečko koji je inače filmski producent voli da je plaši na nasumičnim mestima - uključujući njihov orman, prodavnicu, kupatilo, i druga mesta. „Ali danas……je… nadoknada!!!“ Adriana je napisala u video snimku, podelivši pogled izbliza na njen pozitivan test na trudnoću. "Idemo!!!" Adrijana je potom snimila trenutak kada je iznenađenom Andreu predstavila test dok je bio u krevetu. 

Iako je par držao detalje o svojoj vezi uglavnom u tajnosti, prošle godine su debitovali na crvenom tepihu na Venecijanskom filmskom festivalu. Na Dan zaljubljenih, Adrijana je slatko pozdravila svog muškarca na Instagramu podelivši fotografiju na kojoj se njih dvoje maze na čamcu. „Moja zauvek srodna duša blizanac, srećan Dan zaljubljenih“, napisala je ona uz sliku, dodajući: „VOLIM TE VIŠE OD ČOKOLADE“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas