Oglas
· · Komentari: 0

ALEKSANDRA, BOG TE BLAGOSLOVIO: Nikola Rokvić se obratio Priji

Nikola Rokvić pre 23 dana peške je krenuo iz Beograda do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, a pevač se sada oglasio na Instagramu zbog dodatne donacije.

1715678619_rok.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Naime, Rokvić se javno zahvalio Aleksandri Prijović i njenom suprugu Filipu Živojinoviću na donaciji koju su uplatili.

-Pomaže Bog dragi ljudi, nadam se da ste dobro. Ja moram javno da se zahvalim Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću što su podržali našu misiju i uplatili donaciju, ovaj put za „Dečiju radost“. Hvala vam dragi moji, Bog vas blagoslovio i mnogostruko vam vratio – poručio je Rokvić na svom Instagram profilu.

Rokvić je takođe fotografijom na kojoj je nasmejan obavestio svoje pratioce da je počeo 23. dan hodočašća.

Juče mu se na kratko pridružio i brat Marko, te su zajedno spremili hranu što je Nikola takođe podelio na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Nikola je krenuo put Egine kako bi prikupio sredstava za svoju fondaciju „Porodica“, koja će ovog puta novac dati dečijoj onkologiji, a koju je osnovao sa suprugom Bojanom Barović koja mu je velika podrška tokom njegovog podviga, a juče je otkrio da je za sada skupio 20 miliona dinara.

(N Portal)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas