Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandra Prijović se rasplakala pred kamerama: "Ovakvu tremu sam imala pre deset godina"

Aleksandra Prijović vrlo je emotivna kada je u pitanju njen predstojeći koncert u Areni

1688392002_aleksandra_prijovic_03072023_0026.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je veliki korak u karijeri kada je zakazala solistički koncert u Areni. Po svemu sudeći tražiće se karta više, a pevačica je spremna da oduševi publiku.

Ona je danas održala konferenciju za medije, a sve vreme je bila veoma emotivna.

- Prvo moram da kažem da imam tremu, mislim da sam poslednji put ovoliku tremu imala pre 10 godina. Mislim da je ovo odličan povod da se družimo, moj novi album i moj prvi solistički koncert. Sa ponosom mogu da kažem da smo zakazali i drugu beogradsku Areni koja će biti 30. septembra - rekla je u suzama.

Aleksandra kaže da i pored toga što nastupa svakog vikenda i stalno je sa publikom, sada ima tremu kakvu nikada nije osetila:

- Nastupam svakog vikenda, godinama, nemam toliku tremu, ali verujte mi da sam sada doživela takvu tremu, da je možda ni u takmičenju nisam imala. Ovo je nešto o čemu sam maštala go dinama i hvala Bogu ispunilo se - dodala je Aleksandra.

Foto: Ata images

- Mislim da svi uvek maštamo o najvećim stvarima i da se trudimo i radimo da dođemo do toga. Ja sam ovog celog života, ne mogu da kažem znala, ali imala sam osećaj. Niko mi nije verovao, ali sam znala da sam rođena za ovaj posao i da ću napraviti nešto veliko - istakla je Aleksandra.

Savete će, naravno, potražiti od Lepe Brene koja je jako srećna zbog njenog uspeha.

- Brena je bila mnogo ponosna i srećna! Jedva čekam da me posavetuje, jer ako neko ima iskustva - ima ona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas