· · Komentari: 0
pevačica

Ana Nikolić prokomentarisala vezu bivšeg supruga: Rasta ima 12 godina mlađu devojku (FOTO)

Ana Nikolić kaže da je sve saznala iz medija

1656054783_Collage-Maker-24-Jun-2022-09.07-AM.jpg
Foto: Ata images

Reper Stefan Đurić Rasta ima novu devojku, mladu glumicu Mariju Balaban, kako pišu domaći mediji. Zaljubljeni su povezani preko zajedničkih fotografija koje su objavljivali na društvenoj mreži Instagram.

Par uživa na odmoru u Hrvatskoj, a ovo je prva Rastina devojka za koju zna javnost od razvoda sa Anom Nikolić 2018. godine.

Pročitajte još: Šeron Stoun otkrila nepoznate detalje iz života: "Izgubila sam devetoro dece pobačajem"

Ana se sada oglasila i kartko prokomentarisala vezu bivšeg supruga:

- Nisam u toku, saznala sam iz medija. Razvedeni smo godinama, svako živi svoj život, imamo dete i lep odnos, poslovno sarađujemo, ali o privatnim stvarima ne pričamo. Svako živi svoj život, ja mu svakako želim puno sreće - izjavila je Ana za "Alo".

Ana Nikolić i Rasta ostvarili su se u ulozi roditelja 2017. godine, kada je rođena Tara.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.