· · Komentari: 1

Anđelka Prpić prvi put u javnosti sa novim izabranikom: Glumica pokazala trudnički stomak (FOTO)

Anđelka Prpić uskoro postaje mama po drugi put

1675240979_ki_31012023_0264.JPG
Foto: ATA images

Anđelka Prpić pojavila se sinoć na jednom prestoničkom događaju vidno raspoložena, a za to ima najlepši razlog.

Glumica je ovom prilikom prvi put pojavila u javnosti sa novim izabranikom i tokom cele večeri nije skidala osmeh sa lica.

U domaćim medijima nedavno je ođeknula vest da je Anđelka Prpić u drugom stanju, glumica to nije komentarisala, ali se sada jasno vidi da će uskoro postati po drugi put mama.

Foto: Ata Images

Za svečanu priliku odabrala je crnu užu haljinu koja prati liniju tela, a širi se na krajevima. Svemu je dodala kraću crnu kožnu jaknu čime je postigla šik izgled.

Anđelka se od svog bivšeg supruga sa kojim ima sina, zvanično razvela pre dve godine. Glumica je sada ponovo zaljubljena, a njihova ljubav će uskoro biti krunisana i prinovom.

Foto: Ata Images

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.