Oglas
· · Komentari: 0

Anu Bekutu napali fanovi na društvenim mrežama, a onda je usledio pevačicin odgovor koji nisu odgovarali (FOTO)

Nakon smrti Milutina Mrkonjića, pevačica se našla ma udaru fanova

1647238014_zvezde-granda.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva
Oglas

Ana Bekuta u poslednje vreme često se u javnosti pojavljaju raspoložena i vesela, što je veoma zasmetalo njenim fanovima, koji su je javno osudili na Tviteru.

Pročitajte još: Katarina Grujić slomljena od bola zbog smrti prijatelja: "Pružio si mi ruku, kad niko nije" (FOTO)

- Obožavam Anu Bekutu, ali kako može onako da peva, igra i veseli se, a Mrka umro pre tri meseca?  Ja mislila ona će baš da pati za njim - napisala je jedna korisnica, da bi se potom se oglasila i Ana Bekuta koja nije mogla da ostane imuna na ovakve prozivke:

Foto: Printscreen Twitter/anabekuta

- A nije ti palo na pamet da sad glumim da sam srećna? - napisala je pevačica.

Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra u 79. godini. Njegova smrt veoma je pogodila Anu Bekutu, koja je sa bivšim političarem provela deset godina zajedničkog života, a njihova ljubav često se komentarisala kao nestvarna, jer jedno bez drugog se nigde nisu pojavljivali.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas