Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Ja sam OTAC i umetnik!" Bane Vidaković se oglasio nakon hapšenja i OTKRIO DETALJE

Poznati glumac glumac uhapšen je zbog posedovanja droge, a nakon 24 sata pušten je iz pritvora

1595319516_bane-vikdakovic.jpg
Foto: YouTube printscreen / Dejan Jelača 30 minuta
Oglas

Bane Vidaković nakon saslušanja u policiji zbog posedovanja heroina, pušten je kući. Nakon što je 24 sati proveo u pritvoru.

Pročitajte još: Jelena Karleuša korak ispred svih: Nova FOTOGRAFIJA izazvala pometnju na Instagramu (FOTO)

Glumac kaže da mu je hapšenje namešteno i da on nije nikakav diler, iako je priznao da već godinama konzumira narkotike.

- Je l' vam ja izgledam kao narko-diler? To u životu nisam bio! Jesam pravio razne gluposti, ali nikada do sada nisam privođen, niti osuđivan zbog droge. Sramota je što mi to nameštaju u ovim godinama, to je igranka protiv mene. Ja sam otac i umetnik kojem ovo nije trebalo. Ja sam čist i neću imati nikakvu odgovornost za narkotike  - rekao je Vidaković novinarima nakon puštanja iz pritvora.

Pročitajte još: Ispovest poznate pevačice: Rad sa Bijonse je bio MUČENJE

Podsetimo, Branko Bane Vidaković uhapšen je na Vračaru, zajedno sa M. I. (40), kod kojeg je droga pronađena u maski za lice. Kod glumca su, kako je saopštio MUP, pretresom stana pronađene dve vagice i 10 grama heroina, dok je kod M. I. u maski za lice, pronađeno 20 grama. Obojica su se danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izjasnila da nisu krivi, odnosno da droga nije bila namenjena za rasturanje, već za ličnu upotrebu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas