Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

"Bićeš proteran": Žestoka svađa Saše Popovića i Milija (VIDEO)

Nova emisija Zvezde Granda, donosi još jedan žestok sukob

1615570584_mili.jpg
Foto: YouTube printscreen /Zvezde Granda
Oglas

U takmičenju Zvezde Granda, nikada nije dosadno, jer svake subote dođe do nekog žestokog obračuna između članova žirija.

Pročitajte još: Seka Aleksić otkrila sve o sukobu sa Jelenom Karleušom: Ovaj odgovor niko nije očekivao

Ovoga puta do sukoba je došlo između Saše Popovića i Milija, koji su počeli da se raspravljaju o kriterijumima frontmena benda "Miligram", te mu je Saša u jednom momentu poručio da će ga proterati.

- Sledeće nedelje je upravni odbor. Ja ću tražiti da te smene sa mesta direktora i da budeš portir - poručio je Saša Miliju, a onda se i Jelena Karleuša ubacila u raspravu:

- On će da bude baba se*a! - rekla je Karleuša.

Naime, do sukoba je došlo oko glasanja za jednog od kandidara, koji se nije dopao svim članovima žirija:

- Ako ovo nije za šest glasova, ja ne znam šta jeste - komentarisala je Viki Miljković, a u ovom komentaru su je podržali Saša Popović i Marija Šerifović:

- Ti stvarno imaš neke kriterijume koji su često nenormalni - dodala je Marija Miliju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas