· · Komentari: 0

BILA SAM U 8. MESECU TRUDNOĆE, KRENUO JE DA ME UDARI U STOMAK: Anđelka Prpić otkrila traumatično iskustvo

Poznata glumica, Anđelka Prpić govorila je o svom životu, glumi, trenucima u kojima je bila nesigurna u sebe, ali i o potencijalnoj nemiloj situaciji, koja je danas već prerasla u anegdotu.

1634728324_andjelka.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Naime, dok je Anđelka bila u osmom mesecu trudnoće, poznati glumac, Petar Strugar pokušao je da je udari u stomak na snimanju serije.

On je, misleći da je u pitanju stomak od sunđera, koji se inače koristi u glumačkom svetu u svrhe snimanja, nasrnuo na njega, na šta je glumica odmah i reagovala.

- Bila sam u osmom mesecu trudnoće, snimali smo moj pravi ultrazvuk, krenuo je da me udari jer je mislio da je u pitanju stomak od sunđera. Rekla sam mu: Ne, ne, stani, ovo je moj stomak! Ja sam tu njega presekla i dva dana se tresao, nije mogao da dođe k sebi - istakla je Anđelka u emisiji na "Hepi TV".

Petar Strugar nije imao informaciju da je glumica tada stvarno bila u drugom stanju, iz razloga što se dugo pre ovog događaja nisu videli, a traumu koju je dobio taj dan, vukao je do kraja snimanja serije.

                                Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.