· · Komentari: 0

"Bilo je 11 ujutru, a ja sam popila četiri flaše vina": Adel iskrena pred publikom, progovorila o problemima sa alkoholom

Adel je u poslednje vreme prilično iskrena, a sa publikom je rešila da podeli još jedan deo iz života

1680168380_profimedia-0754355860.jpg
Foto: Profimedia

Pevačica je progoovrila o ozbiljnim problemima sa kojima se suočila tokom pandemije korona virusa i otvorena rekla da se tada odala alkoholu.

Publici u Las Vegasu je otkrila da je jednom popila četiri flaše vina pre ručka.

- Sećam se kad sam došla ovde tokom izolacije, bilo je 11 ujutru, a ja sam popila četiri flaše vina. Rekla sam 2020. godine želim da izdam novi album, ali zapravo smo svi bili kod kuće - pijani - rekla je pevačica, prenose strani mediji.

- Ovde se osećam tako bezbedno. Moj život je sićušan. Ne izlazim baš iz kuće i to je po mom izboru. Družim se sa svojim psima, sinom i dečkom. Petkom i subotom se zaista radujem dolasku ovde,  u Vegas i  vratio me u život - rekla je Adel okupljenoj publici sa kojom je svakog vikenda u Las Vegasu.

Ipak, Adel je rešila da se posveti zdravom načinu života, a sa Oprom je u jednom u intervjuu o tome i razgovarala.

- U početku sam verovatno održavala industriju alkohola u životu. Prestala sam da pijem. To je jedan sjajan način da upoznate sebe, pijte vodu i ostanite trezni. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.