· · Komentari: 0
TUŽNO

Bio je pevač koji je pomerao granice, a ovako su izgledali njegovi poslednji sati

Navršilo se 29 godina od smrti legendarnog muzičara

1606316755_fredi.jpg
Foto: YouTube printscreen /QueenHouse85

Fredi Merkjuri, ostaće upamćen po svom ekscentričnom, kontroverznom i ekstravagantnom izgledu. Bio je i ostao jedan od najboljih vokala na svetu.

Pročitajte još: Džej Lo sinoć nam je predstavila novi duet sa POZNATIM PEVAČEM performansom koji OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Iako je u muzici ostavio neizbrisiv trag, Fredi se dugo borio sa AIDS-om, a sve o svojoj bolesti priznao je 48 sati pre smrti. On je kako se pisalo, tada pozvao svog ličnog asistenta Pitera Fristona, i rekao mu da želi da objavi da ima SIDU. Ipak, ni tada nije želeo da izgovori ime bolesti koju ima.

Elton Džon, jedini je znao od čega boluje slavni frontmen grupe "Queen", pa je to i objavio o svojim memoarima. Progovorio je o poslednjim satima Fredija Merkjurija.

- Bio je previše slomljen da bi ustao iz kreveta, gubio je vid, telo mu je bilo prekriveno sarkomima, a opet je definitivno bio Fredi, pravi, potpuno očuvan. Nisam mogao da shvatim da li je shvatio koliko je blizu smrti ili je savršeno dobro znao, ali bio je odlučan da ne dozvoli da ga ono što mu se događa zaustavi da bude ono što jeste- rekao je Elton Džon.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.