· · Komentari: 0
PRIJATELJI

Bivši suprug Monike iz Prijatelja ŠOKIRAO izjavom gledaoce: "Plakao sam kad smo imali odnos... Mislio sam na nju"

Iako su Courteney Cox i David Arquette objavili da se rastaju 2010., njihov je razvod okončan tek 2013. godine

1622532332_pjimage--8-.jpg
Foto: Printscreen Youtube/ Nicki Swift

Glumac David Arquette, bivši suprug Courteney Cox, priznao je kako se rasplakao nakon prvog seksa s drugom ženom, koji je usledio nakon razvoda od zvezde serije "Prijatelji" s kojom je proveo 11 godina u braku.

NJihov je brak trajao od 1999. do 2010., a godišnjica razvoda navršava se ove nedelje. U intervjuu koji je 49-godišnji Arquette dao kratko nakon rastanka, otkrio je kako je doživeo slom boreći se da zaboravi intimnost koju je delio s bivšom suprugom.

U razgovoru s voditeljem Howardom Sternom ispričao je pak kako je pokušaj vođenja ljubavi s drugom za njega tada bio potpuno "nova stvar".

Plakao nakon seksa sa novom devojkom

"Nakon prve devojke s kojom sam spavao... Nekoliko dana kasnije... Plakao sam. Bio je to kraj svih intimnosti koje sam delio sa suprugom. Bila je to nešto novo. Kao da sam sve prethodno maknuo sa strane", iskren je bio Arquette, a druga žena o kojoj govori verojatno je konobarica Jasmine Waltz.

Iako su Courteney Cox i David Arquette objavili da se rastaju 2010., njihov je razvod finaliziran tek 2013. godine, a sama vest o kraju njihova braka izazvala je šok u svetu šoubiznisa. Od tog trenutka, bivši su supružnici krenuli svatko svojim putem, no ostali su u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog svoje danas 16-godišnje kćeri Coco.

Otvorena veza

U razgovoru je Arquette otvoreno pričao i kako su u to vreme on i Cox bili sve manje intimni, što je na kraju i dovelo do raspada braka. Nakon razvoda je to, takođe u intervjuu sa Sternom, objasnio rečima: "Nismo imali odnose, prošlo je otprilike četiri meseca ili više. Ona se jednostavno nije želela zbližiti na taj način. Znala je da me time razje****, a uz to mi je i poručila da 'radim što god mislim da moram'. U suštini je rekla da sam slobodan viđati se s drugima".

Bivši supružnici u to su vreme brak okončali i zajedničkom izjavom za javnost.

"Složili smo se da se privremeno razdvojimo i to već traje neko vreme. Zadovoljni smo granicama koje smo jedno drugom postavili tokom razdoblja razdvajanja i nadamo se da će nam naši prijatelji, obitelj, obožavatelji i mediji takođe pokazati poštovanje, dostojanstvo, razumevanje i ljubav u ovom vremenu", objavili su Cox i Arquette.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.