Oglas
· · Komentari: 0

Bogdana Ražnatović izašla iz porodilišta: Veljko došao po suprugu i bebu - mlada mama otkrila kako se oseća

Veljko i Bogdana Ražnatović pre četiri dana postali su roditelji još jednog dečaka kome su dali ime Krstan

1682069441_veljko_bogdana_21042023_0022.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Bogdana je danas napustila porodilište, a Veljko je došao po nju i bebu. Cecina snajka samo četiri dana nakon porođaja izgleda sjajno, a iz bolnice je izašla u krem trenerci dok na licu ima širok osmeh.

Na pitanje kako je, ona je kratko poručila: "Odlično", te su ona i Veljko brzo ušli u automobil i krenuli ka porodičnom domu, prenosi Blic

Pevačica Ceca Ražnatović je nakon što je dobila drugog unuka rekla da je za snajku spremila poseban poklon.

- Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala.

Bogdanina majka Danijela objasnila je da će se cela porodica naći mladim roditeljima i da će na početku biti na relaciji Beograd-Titel.

- Svi ćemo joj pomagati oko bebe, i Željko i Veljko, jedna baba, druga baba, deda, svi ćemo da ga čuvamo. Beba će za početak biti na relaciji Titel - Beograd. Malo kod nas, malo kod njih. Bože zdravlja biće još dece, ali tek se porodila, polako... Ne bi bilo loše da posle četiri unuka dobijemo i unuku, dobro bi nam došla jedna devojčica. Kako bude, samo nek je živo i zdravo - rekla je Bogdanina majka Danijela Rodić.

BONUS VIDES

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas