Oglas
· · Komentari: 0

BRATA UPOZNAO TEK U TINEJDžERSKIM DANIMA: Teško odrastanje lumca i voditelja Dragana Marinkovića Mace

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca odrastao je u siromaštvu i teškim uslovima, a kako je nedavno otkrio, svog brata upoznao je tek u tinejdžerskim danima.

1712220255_88621_maca-predstava-29062020-0035_ig.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Maca je njega sreo prvi put u bolnici kada se njihov otac razboleo.

- Imao sam dvanaest godina, a moj brat Saša trideset kada smo se prvi put sreli u bolničkoj sobi u kojoj je naš padre ležao. Neverovatno, ali Saša i ja smo došli u posetu u identičnoj košulji. Da sam tako nešto video na filmu, rekao bih: "Ma daj, nema šanse..." Ali život zaista piše romane. Sale je divan, porodičan čovek i ponosni smo jedan na drugog. Naš otac je imao samo dvoje dece, a ženio se čak devet puta! S druge strane, ja sam se jednom oženio, a voleo bih da imam čitav fudbalski tim dečurlije - prisetio se Maca.

Budimir nije stigao da upozna Macinu decu.

- Preminuo je kada sam ja imao 13 godina i teško sam sve to podneo. Tog dana kada je umro, mama je došla s posla i rekla mi: "Moram nešto da ti kažem." Odmah sam znao šta se desilo. Žao mi je što nije još poživeo, voleo bih da mogu ponovo da popričam sa njim i čujem neke njegove životne stavove. Svaki trenutak sa njim bio je poseban, padre je bio veliki šmeker - rekao je Marinković, prenosi Informer.

(Informer)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas