Oglas
· · Komentari: 0

Bred Pit pustio komšiju da živi na njegovom imanju potpuno besplatno: "Doživeo je čak 105 godina"

Prostrano imanje Breda Pita u Los Anđelesu bilo je dom za još jednu osobu osim članova njegove porodice

1680864586_profimedia-0758591131.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac je dozvolio svom 105-godišnjem komšiji da godinama besplatno živi na njegovom imanju vrednom 39 miliona dolara.

Dobitnik Oskara (59) kupio je imanje od 1,9 hektara 1994. godine za 1,7 miliona dolara od glumice Kasandre Peterson, poznate po ulogama u horor filmovima.

U intervjuu za Pipl, Peterson je ispričala kako je prodala svoj dom Pitu, a dotakla se i dobrog dela glumca. Situacija je bila rezultat toga što je Pit polako širio imanje, a jedno je bilo imanje komšije koji je na kraju živeo sa glumcem.

- Mislim da se dvadesetak kuća  graničilo sa ivicom imanja Breda Pita. I svaki put kada bi se pojavile on je kupovao po jednu. Jedno od imanja pripadalo je starijem čoveku, pa je Pit sklopio dogovor koji mu je omogućio da ostane u njihovoj kući - počinje glumica i objašnjava koliko je Bred bio ljubazan.

- Bred je bio veoma ljubazan prema svom komšiji, pogotovo nakon što mu je supruga preminula. Džon je na kraju živeo na Bredovom imanju, a Pit mu nije ništa naplatio i tamo je boravio sve do svoje smrti - rekla je Peterson, koja je Pitu prodala imanje još 1994. godine, da bi ga on prodao u martu ove godine.

- Pit je verovatno mislio, kada je dozvolio komšiji da živi na njegovom imanju, da će Džon tamo ostati do kraja života i da mu nije preostalo puno, ali komšija je doživeo čak 105 godina - rekla je Peterson.

Kuća, koja je prošlog meseca prodata van tržišne ponude, je mesto gde su Pit i njegova bivša supruga Anđelina Džoli (47) podigli šestoro dece.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas