Oglas
· · Komentari: 0
HIT

Časopis iz 1998. godine predvideo kako će Dejvid Bekam izgledati za dvadeset godina! Fotografija će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

Godine su prošle, a predviđanje je doživelo da postane hit na Internetu.

1628238830_gr.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ davidbeckham
Oglas

Na Fejsbuku ste sigurno naišli na nekoliko aplikacija koje vam omogućavaju da predvidite kako će neko izgledati za određeni broj godina. U osnovi, ove aplikacije se oslanjaju na vaše trenutne slike i strukturu lica za predviđanja.

Slika propalog fudbalera

Tako je 1998. godine, fudbalski časopis dao svoje predviđanje. Nisu ni znali da će se to pojaviti dvadeset godina kasnije, sa ne baš reprezentativnim rezultatom predviđanja.

Pročitajte još: KAKAV ŠOK! Kraljevska porodica se oglasila povodom rođendana Megan Markl! Pljušte komentari - šta će reći slavljenica! (FOTO)

Pre više od 20 godina, časopis je predvideo kako će fudbaler Dejvi Bekam izgledati 2020. A slika nije nimalo slična onome kako sada izgleda ovaj prelepi tata četvoro dece.

Na slici se vidi da bi Bekam do sredine četrdesetih imao proređenu kosu, osmeh bez zuba i užasno naboranu kožu. Podsetimo, fudbaler, koji sada ima 43 godine, jedan je od najtraženijih muškaraca na svetu danas.

To nije sve. Časopis je takođe pokušao da naslika komičnu sliku o tome kakav će biti Bekamov život. Predviđali su da će njegova karijera krenuti nizvodno nakon što je njegov tim propustio prvenstvo 1998.

Časopis je takođe pisao da će Viktorija izgubiti sjaj i dobiti dvadeset kilograma. Takođe bi provodila dane kao "plus size" model. Ne možemo da verujemo koliko je časopis pogrešio. Viktorija je trenutno jedna od najtraženijih modnih ikona na svetu, a Bekam nastavlja da se kupa u slavi svog nasleđa. Zajedno čine jedan od najuticajnijih parova na svetu. NJihova neto vrednost veća je od milijardu dolara, suprotno onome što je časopis predvideo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas