Oglas
· · Komentari: 0

CECA PROPUSTILA SLAVU KOD RODIĆA: Evo gde je pevačica provela Đurđevdan - nije mogla da odbije

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović obično je prva na veseljima kod porodice njene snajke, ali ovog puta je napravila izuzetak

1651947114_pjimage---2022-05-07T200743.322.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/cecaraznatovic
Oglas

Folk diva Ceca Ražnatović nije se pojavila kod porodice Rodić u Titelu, koji su proslavili krsnu slavu Đurđevdan. Iako se Ceca Ražnatović kod Rodića pojavljivala na svakom slavlju otkako je njen naslednik Veljko Ražnatović oženio Bogdanu Rodić, ovaj put to ipak nije bio slučaj, a svi se pitaju koji je razlog njenog izostanka.

Kako navode mediji, Cecin tim je već pre nekoliko meseci zakazao veliki koncert balkanske folk dive u Bugarskoj, te je to razlog zbog kog nije mogla da dođe.

Pročitajte još: KONSTRAKTA JE NEKAD BILA PLAVUŠA: Da li biste je prepoznali na snimku od pre 18 godina (FOTO/VIDEO)

Kod Rodića se nije pojavila ni Anastasija Ražnatović, a s obzirom da je nedavno uplovila vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, mlada pevača već neko vreme boravi u Španiji, gde njen izabranik živi.

Iako je ovo slavlje prošlo bez Ražnatovićke, u Titel je došla pevačica Goca Božinovska, majka Mirka Šijana koji je oženio sestru Cecine snajke Bogdane Rodić, Bojanu.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas