Oglas
· · Komentari: 0
TUŽNO

Ćerka Mirka Babića se oglasila nakon očeve smrti

Glumac je preminuo u 72. godini

1605191560_dragojlo.jpg
Foto: YouTube printscreen /RTS
Oglas

Mirko Babić, koji je javnosti poznat po ulozi Dragojla u seriji "Selo gori, a baba se češlja", preminuo je danas nakon duge i teške bolesti.

Pročitajte još: OD ČEGA JE UMRO Mirko Babić, čuveni Dragojlo iz serije "Selo gori, a baba se češlja"?

Vest o njegovoj smrti rastužila je sve, a njegova ćerka jedva je smogla snage da izgovori jednu rečenicu.


- Zaista

- Nemam šta da kažem. Teško mi je - rekla je Tamara.

Podsetimo, danas je Radoš Bajić, u čijoj je seriji "Selo gori, a baba se češlja" Mirko igrao čuvenog Dragojla, saopštio tužne vesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Niko nikad kao ti!! Pocivaj u miru 🙏 #mirkobabic #dragojlo #selogoriababaseceslja

A post shared by Luka Brener (@luka93fu) on

- Osvanuo je težak, tužan i veoma sumoran dan. Srbija je ostala bez još jednog velikog čoveka. Napustio nas je moj brat, veličanstveni glumac i odani prijatelj, prvak drame Narodnog pozorišta „Joakim Vujić“ u Kragujevcu, prvak dobrote, plemenitosti i lepote… Naš dragi Mirko… Ne zna se - da li je bio veći i bolji umetnik ili čovek? Rekao bih – bio je i jedno i drugo… Jedinstven, grandiozan i neponovljiv… Nemoj da se ljutiš… i počivaj u miru dragi moj Dragojlo…

Pročitajte još: Sin Olivera Mandića, nakon što ga je majka prijavila za zlostavljanje, demolirao auto bivše žene?!

Ono po čemu je Mirko Babić bio poznat širokim narodnim masama svakako je uloga domaćoj seriji "Selo gori a baba se češlja", u kojoj je Mirko igrao Dragojla. Pored te uloge, Mirko Babić je od početku svoje karijere imao zapažene uloge u brojnim televizijskim serijama i filmovima. Neki od filmova i serija u kojima je igrao su i : " Stići pre svitanja ", " Vruć vetar " ( uloga sudskog izvršitelja ), " Dr " iz 1984. godine ( uloga dr Milorada Cvijovića, koja je u kasnijim ekranizacijama ove Nušićeve komedije bila poverena i Branislavu Lečiću ), " Kraj dinastije Obrenović " ( uloga majora Milosava Živanovića ), " Moj rođak sa sela " ( uloga Marka ), " Ravna gora " ( uloga Obrada ) i mnoge druge.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas