Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

"Nije se žalio ni kad ga je bolest načela": Kolege se opraštaju od legendarnog Dragojla

Mirko Babić preminuo je danas nakon duge i teške bolesti, a vest o njegovoj smrti veoma je pogodila njegove kolege

1605193163_dragojlo-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV RTS
Oglas

Suzana Mančić koja je imala priliku da sarađuje sa glumcem upravo u seriji "Selo gori, a baba se češlja", kaže da je bio dobar  i da se nikada nije žalio.

Pročitajte još: "Ne daj bože nikome"...Poznati fudbaler progovorio o borbi sa koronom

- Jako mi je žao... Nestaje generacija fantastičnih glumaca, koji su obeležili jedno vreme svojim ličnim pečatom. Bio je vedar, uvek raspoložen, nikada mu ništa nije bilo teško, nije se žalio ni kada ga je bolest načela. Gore ga čekaju brojne kolege koje su otišle u legendu. Neka anđeli prate Mirka Babića - rekla je Suzana.

Nada Blam, takođe je teško podnela vest o Mirkovoj smrti:

- Mirko je bio izuzetan u svemu. Kada je diplomirao glumu vratio se u Kragujevac, što je bilo retko u to doba. Svi su hteli samo Beograd. Odigrao je u pozorištu nezaboravne uloge. Dobar otac, muž, kolega. Voleli smo Mirka. Nedostajaće nam - rekla je.

 
Ljiljana Stjepanović, bila je u potpunom šoku nakon saznanja, da ih je još jedan kolega napustio:

Pročitajte još: Marinko Rokvić hitno operisan: Oglasio se sin Nikola

- On je najbolji čovek koga sam upoznala u poslenjih 20 godina. Odlično smo sarađivali i lepo smo se družili. Bio je jedan od najsjanijih srpskih glumaca. Izvinite ali baš me je pogodila ova vest, nisam znala... - rekla je Ljiljana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas