Oglas
· · Komentari: 0

"Da je Peri umro od srčanog UDARA, to bi se odmah videlo": Lekar iz NJujorka se oglasio povodom UZROKA iznenadne smrti slavnog glumca

Bivši medicinski islednik NJujorka dr. Majkl Baden koji je za Foks njuz rekao da je čudno što je uzrok smrti popularnog glumca još uvek nepoznat

1699274994_1698910791_bddd5b1194817a8404baf444e89cb29f5617557e-6548e0f2a58b8.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac Metju Peri sahranjen je u subotu na groblju u Los Anđelesu, nedelju dana nakon što je iznenada preminuo u svojoj kući. Podsećamo, Peri je pronađen mrtav u đakuziju prošlog vikenda, a uzrok smrti ostaje nepoznat.

Pre nekoliko dana objavljeni su toksikološki nalazi u kojima se navodi da Peri nije konzumirao fentanil ili metamfetamin.

Tada su izvori stranih medija najavili da će biti sproveden još jedan, detaljan test da bi se pokazalo da li je u trenutku smrti imao još neke nedozvoljene supstance u telu.

Mogli biste sačekati još nekoliko meseci na te rezultate...

Pre nekoliko dana oglasio se bivši medicinski islednik NJujorka dr. Majkl Baden koji je za Foks njuz rekao da je čudno što je uzrok smrti popularnog glumca još uvek nepoznat.

- Da je Peri umro od srčanog udara, to bi se odmah videlo, odmah bi rekli - rekao je on i dodao da mora da postoji razlog zašto se o tome ćuti.

Baden je istakao i da je moguće da je glumac, s obzirom na to da je pronađen u đakuziju, "preminuo od utapanja ili čak toplotnog talasa".

- Svakako je izvesno da je preminuo prirodnom smrću, posebno kada se ima u vidu njegova zdravstvena istorija - rekao je on.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas