· · Komentari: 0
POZNATI

Da li ih prepoznajete? Danas važe za jedan od NAJSKLADNIJIH PAROVA na svetu, iako su im mnogi predviđali brzi RAZVOD (FOTO)

Ostvarili su se kao roditelji čak četvoro dece, iako im mnogi nisu prognozirali dug brak...

1631993915_bekam.png
Foto: InstagramScreenShot/basara_fashion_style

Iako je bračni život Dejvida i Viktorije Bekam obeležen mnogim usponima i padovima, ovaj bračni par danas važi za jedan od najskladnijih brakova na svetu. Mediji su brujali o njihovim međusobnim optužbama za neverstvo i prognozirali njihov razvod.

Pročitajte još: Jogurt kao deo dijete? Evo kada je najbolje da ga pijemo

Međutim, ovaj par je obeležio 21 godinu braka, a Viktorija je, tom prilikom, na svom Instagramu postavila sliku svojih roditelja sa simboličnom porukom da za 48. godišnjicu braka želi da bude srećna kao njeni roditelji. Tako je poručila svima da nema nameru da odustane od Dejvida i svoje porodične sreće.

Pročitajte još: Rotaciona DIJETA za septembar: Kilogrami se tope bez gladovanja (SATNICA)

Dejvid i Viktorija Bekam imaju četvoro dece: sinove Bruklina (22), Romea (18), Kruza (16) i kćerku Harper (9). Prošle godine su, na svom luksuznom imanju u Kostvoldu, proslavili 21. rođendan svog najstarijeg sina. Raskošnom slavlju, na koje je potrošeno preko 100.000 funti, prisustvovale su mnoge svetske zvezde i pripadnici džet-seta.

Ovo su fotografije kako je ovaj poznati bračni par izgledao pre više od dve decenije, tek nakon što su otpočeli svoju ljubavnu priču...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.