· · Komentari: 0
POZNATI

Da li prepoznajete GLUMICU sa fotografije? Posle dve trudnoće nedavno se častila SILIKONIMA, a njen suprug je velika SVETSKA ZVEZDA

Domaću javnost osvojila je serijskim ulogama još tokom studentskih dana.

1643321547_jelisaveta.png
Foto: InstagramScreenShot/jagodenamagli

Popularna srpska glumica Jelisaveta Orašanin već godinama je u skladnom i srećnom braku sa slavnim svetskim košakrkašom i sprskim reprezentativcem Milošem Teodosićem, sa kojima ima ćerku i sina. Popularnost je stekla u brojnim serijskim ulogama, ali pre svega ulogom u seriji "Vojna akademija" u kojoj je osvojila publiku u našem regionu.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Nakon ovih serijskih uloga, usledila su i brojna domaća filmska ostvarenje i pozorišne uloge, u kojima je pokazala sav svoj talenat, ali i savršen izgled. Ipak, ma koliko se nama činilo da je Jelisaveta Orašanin savršeno građena i da na njoj nema mana, slavna glumica posle dve trudnoće opredelila se za remont grudi pa je, prema pisanju medija ugradila 300 grama implanata u grudi, ali i da je sebe počastila novim nosom.

Pročitajte još: NJihov slučaj obišao planetu: Blizanci rođeni u dve različite godine

Šta god da je istina, mi smo oduševljeni fotografijom koja je stara više od 30 godina, a na kojoj Jelisaveta Orašanin sa gumom za plivanje pozira sa svojom starijom sestrom. Da li biste preoznali ovu slavnu glumicu sa starih porodičnih fotografija?

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.