Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Dea Đurđević otkrila detalje veze sa Mladenom Mijatovićem i iznenadila SVE planovima

Voditeljka i novinarka Dea Đurđević gostujuću u jednoj emisji otkrila je detalje odnosa sa dugogodišnjim partnerom Mladenom Mijatovićem.

1646119418_dea.jpg
Foto: Instagram prinscreen/deađurđevic
Oglas

Voditeljka je iskreno govorila o svom privartnom životu, ali i otkrila da li će uskoro ona i Mladen izgovoriti sudbonosno "da".

Pročitajte još: "Ne treba da se ponaša kao petao": Naša poznata pevačica otkrila kakve muškarce voli

- Mi živimo zajedno, to mu dođe kao neka vanbračna zajednica. Ja se šalim da je on velike zvezde dečko. Jako sam ponosna na njega - otkrila je Dea Đurđević u emisji "Sceniranje o svom partneru Mladenu Mijatoviću i dodala da ne bi bilo iznenađenje i da prošire porodicu:

- Kao neko ko se igrao sa pištoljima kao devojčica nije mi padalo na pamet da razmišljam o udaji. A sada... Živimo zajedno, mislim da bismo bili divna porodica - rekla je Dea u "Sceniranju", kojoj nije bitno da li će dobiti sina ili ćerku.

- Svejedno mi je kog pola će biti dete. Kada su ranije bake pričale "samo da je živo i zdravo", ja u to nisam verovala, ali sada razumem. Nije mi bitno kog je pola, samo nek je zdravo - otkrla je Dea.

"Mama bi volela da je zovu baka"

- Moju mamu neće smeti da zovu baka, ona i dalje misli da ima 30 godina - kaže Dea, koja je svoju mamu opisala kao tinejdžerku. Ona ne traži ništa od mene, ne pritiska me, jer ja na pritisak grozno reagujem, ali mislim da bi volela, otkrila je Dea Đurđević u "Sceniranju" na Kurir televiziji.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas